Portemonnees

Naast ons ruime assortiment aan tassen, hebben wij ook een leuk assortiment aan portemonnees. Een portemonnee is misschien wel een van de meest gebruikte accessoires die je dagelijks gebruikt. Onze portemonnees zijn gemaakt van restleer, net zoals al onze tassen. Dit zorgt ervoor dat altijd alle portemonnees uniek zijn.  

Portemonnees met dierenprint 

Ben jij ook gek op dierenprintjes? Al onze portemonnees zijn voorzien van dierenprintjes of fantasieprintjes. Van zebraprint tot aan panterprint, Booming Bags heeft alles wat je maar kunt bedenken.  

Wij hebben voor iedereen verschillende soorten formaten portemonnees. Ben je opzoek naar een kleine portemonnee, die speciaal bedoeld is voor kleingeld? Bekijk dan ons assortiment van de Wallet pocket. De Wallet mini is een portemonnee die in elk tasje van Booming Bags past. Heb je toch een grote portemonnee nodig met veel ruimte voor pasjes, kleingeld en eventueel jouw telefoon? Bekijk dan ons assortiment van de Wallet envelope. Benieuwd naar wat Booming Bags nog meer te bieden heeft? Bekijk dan ons tassen assortiment.  

© 2019 - 2023 Booming Bags | sitemap | rss